GÖRÜŞ TALEBİ // Bitkisel Sıvı Yağlı Biber Kızartma Konservesi Standart Tasarısı

05 Aralık 2022 Pazartesi


Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan ‘TS 2666/tst T2 Bitkisel Sıvı Yağlı Biber Kızartma Konservesi Hazır Yemek’ standart tasarısı ekte sunulmuş olup, tasarıya ilişkin görüşlerinizin ekte yer alan Görüş Tablosu formatında hazırlanarak 12.12.2022 Pazartesi günü mesai bitime kadar tarim3@eib.org.tr adresine gönderilmesi beklenmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Serap ÜNAL

Genel Sekreter Yardımcısı

Ek:

1) Görüş Tablosu

2) Bitkisel Sıvı Yağlı Biber Kızartma Konservesi Hazır Yemek Standardı

Ayrıntılı Bilgi İçin: Şükrü Ercan

-- GorusTablosu_66345.xlsx
-- BitkiselSiviYagliBiberKizartmaKonservesiHazirYemekStandardi_39F04.docx