Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan ‘TS 2666/tst T2 Bitkisel Sıvı Yağlı Biber Kızartma Konservesi Hazır Yemek’ standart tasarısı ekte sunulmuş olup, tasarıya ilişkin görüşlerinizin ekte yer alan Görüş Tablosu formatında hazırlanarak 12.12.2022 Pazartesi günü mesai bitime kadar tarim3@eib.org.tr adresine gönderilmesi beklenmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Serap ÜNAL
Genel Sekreter Yardımcısı
Ek:
1) Görüş Tablosu
2) Bitkisel Sıvı Yağlı Biber Kızartma Konservesi Hazır Yemek Standardı
Ayrıntılı Bilgi İçin: Şükrü Ercan
-- GorusTablosu_66345.xlsx
-- BitkiselSiviYagliBiberKizartmaKonservesiHazirYemekStandardi_39F04.docx